// R i q a
Welcome Ayyyy!

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Bonjour earthlings :D Welcome to my world which is full of MAGIC ? Feel free to explore my world :*


FlowerPower!

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Riqa Ainureen
Others:   

Refreshing

Assalamualaikum ! ;D

So, kalau tengok betul betul, semua post lama dah delete kan? Hehehe, memang sengaja delete sebab nak refresh blog. Riqa malu dengan post yang lama lama geeeeeee. 

Lagipun, dah masuk 2017 ni rasa macam perlu handle blog ni elok elok lah kot ye dak. Insha Allah dapat. 

Sementara tengah rajin ni, Riqa nak share sikit la pasal Riqa. Huhuhu 

So first thing first nama penuh ; Riqa Ainureen binti Ramlan 

Paling pantang Riqa tak suka orang sebut nama Riqa salah tau. Bukan salah siapa pun sebenarnya dah memang eja Q so orang akan sebut either Riqo' or Riqa' tapi tadi ada lelaki form 5 ni sebut nama Riqa Riqaq Amalina. Tak tau la dia pandai baca ke idok. Mentang mentang dia Pres BADAR. Haish

Then tarikh lahir 31 July 2003 *pls remember achia*
Asal Pahang but membesar 100% kat Terengganu
Suka warna purple and grey (black is a must) 
Riqa ni jenis yang pelik sikit. Cepat marah tapi tak boleh marah lama lama. Pernah try marah orang lama tapi tak boleh. Memang kena maafkan jugak orang sebab.... Memang tak boleh tau. Macam ada benda yang halang LOL 

Friendly *kadang kadang je* friendly Riqa ni lain tau. Dengan certain orang tah la memang kena sombong tapi tak. IM SO WEIRD . 

Apa yang Riqa tak suka ;

Dah mention tadi, pronounce nama salah.
Small insects . Riqa bukannya takut, just tak suka. Macam kalau tengok and hidup tu ok je cuma tak boleh kalau dia ganggu hidupku huhu. Guess what, Riqa geli dengan semut kalau banyak. Haritu baru balik dari kem, lepastu ada haiwan yang terbang mati, BANYAK GILA sumpah BANYAK GILA semut hurung benda tu so, geli YEEEEWUREKSDFK . 

Okay dah sampai situ jelah dulu nak share . Sebab nak pergi solat *huhu* dah lambat dah ni . Assalamualaikum , ciao <3

With love
xoxo